Върху прокуратурата бяха изсипани много упреци и много кофи с

...
 Върху прокуратурата бяха изсипани много упреци и много кофи с
Коментари Харесай

Цацаров: Върху нас се изписа много помия

 Върху прокуратурата бяха изсипани доста упреци и доста кофи с мръсотия, времето сподели кой крив и кой прав. Това съобщи на прощаване с прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет основният прокурор Сотир Цацаров. Мандатът на 7-ия състав на съвета изтича на 3 октомври и в сряда беше последното съвещание на колегията.
„ Свършихме значително работа. Останаха несвършени неща и нерешени проблеми. Аз считам, че разделянето на Висш съдебен съвет на колегии ни даде опция сами и проведено да решаваме своите въпроси. Старал съм се да има един колегиален дух. Като ваш сътрудник мога да кажа голямо благодаря “, сподели още Цацаров. Той изрази вяра, че прокурорската гилдия в идващия Висш съдебен съвет ще продължи градивния дух и ще има последователност.

Обвинител №1 връчи персонално на всеки от членовете на отиващата си прокурорска гилдия почетен знак на прокуратурата и грамота.

След това бе извършен избор за началник на Софийската районна прокуратура. С цялостно единогласие – 10 гласа „ за “ и нито един „ срещу “, бе определен на поста Радослав Димов. До този миг той бе изпълняващ функционалностите началник на СРП. При представянето на концепцията си пред кадровиците на Темида Димов разгласи, че ще направи функционален разбор на работата на всеки отдел в СРП за равнене на натовареността на обвинителите. Специално внимание ще бъде обърнато на отдела, който преглежда делата за злоупотреби с еврофондовете и делата с публичен интерес. „ Желая ви триумф и здрави нерви, несъмнено “, обърна се Цацаров към Димов, откакто му заяви, че е определен на поста.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР